HurPedia

hemligt samtal1

Hur man gör ett hemligt samtal på iPhone och Android:

Att göra ett hemligt samtal kan göras på olika sätt, beroende på dina behov och situationen. Här är några sätt att göra det:

Använd en sekretessapp: Det finns flera appar tillgängliga för både iOS och Android som låter dig göra hemliga samtal genom att kryptera dina konversationer. Exempel på sådana appar inkluderar Signal, Wickr, och Telegram.

Blockera ditt nummer: Om du bara vill dölja ditt telefonnummer när du ringer kan du använda din teleoperatörs tjänst för att blockera ditt nummer från att visas på mottagarens telefon. Du kan vanligtvis göra detta genom att slå *31# följt av det nummer du vill ringa.

Använd en kodad signal: Om du och personen du vill ringa har en förutbestämd kodad signal eller lösenord kan du använda den för att initiera ett hemligt samtal. Det kan vara något enkelt som att säga en specifik fras eller lägga till en viss ton när du ringer.

Använd en annan telefon: Om du verkligen vill säkerställa att samtalet är hemligt kan du använda en annan telefon som inte är kopplad till ditt namn eller personliga information.

Hur du döljer ditt telefonnummer på iPhone

Gömmer Caller ID på iPhone: Du kan gömma ditt telefonnummer när du ringer från din iPhone och hålla det privat.
Tillgång till inställningar: Öppna ”Inställningar”-appen på din iPhone.
Navigera till telefonalternativ: Bläddra ner tills du hittar alternativet ”Telefon” och tryck på det.
Justera inställningar för Caller ID: Letar efter alternativet ”Visa Caller ID” och tryck på det.
Växla Caller ID: Som standard är växelknappen aktiverad. Inaktivera den för att gömma ditt telefonnummer när du ringer.
Testning: Du kan testa det genom att ringa ett annat nummer, och det kommer att visas som ett privat nummer på mottagarens telefon.

Hur man gör ett hemligt samtal på Android:

hemligt samtal

Steg 1: Öppna telefonappen: Starta din telefon och gå till huvudskärmen. Leta efter telefonikonen, som vanligtvis finns längst ned på skärmen, och tryck på den för att öppna.

Steg 2: Öppna inställningar: När telefonappen är öppen ser du en lista över dina kontakter och detaljer. Tryck på de tre vertikala punkterna som finns längst upp till höger och välj ”Inställningar” från menyn som visas.

Steg 3: Navigera till inställningar för uppringnings-ID: I inställningsmenyn hittar du troligtvis alternativ relaterade till ditt SIM-kort och mobilnät. Letar du efter ”GSM-samtalsinställningar” och tryck på det. Tryck sedan på ”Ytterligare inställningar”.

Steg 4: Justera inställningarna för uppringnings-ID: Längst upp i de ytterligare inställningarna ser du ett alternativ som kallas ”Uppringnings-ID”. Tryck på det för att öppna. Här hittar du alternativ för att visa ditt nummer, dölja det eller ställa in det som standard för ditt nätverk. Välj ”Dölj nummer” om du vill dölja ditt uppringnings-ID.

Steg 5: Gör ett samtal: Efter att du har valt ditt föredragna alternativ lämnar du inställningsmenyn. Nu, när du ringer ett samtal, kommer ditt nummer att vara dolt.

Relaterade inlägg :// Hur man sparar pengar | 10 skäl och sätt att spara pengar

Rulla till toppen

Utforska

Snabba Länkar