HurPedia

Hur Lang ar Messi3

Hur Lång är Messi | Messis höjd och biografi

Alla vill veta hur lång är Messi, Lionel Messi fortsätter att trotsa även de vildaste förväntningarna mitt i sin 19:e säsong i professionell fotboll.

Hur Lång är Messi

35-åringen är i färd med att försöka ansluta sig till Daniel Passarella och Diego Maradona som de enda argentinska VM-vinnande kaptenerna.

Han har spelat en huvudroll i Qatar och styrt sin nation till ännu en VM-final. När den sjufaldige vinnaren av Ballon d’Or förbereder sig för ett skott på inlösen för förlusten mot Tyskland 2014, har en välbekant fråga återuppstått: Hur lång är Messi ?

Så Hur lång är Messi ?

Vi ville alla veta hur lång Messi är, men ingen ville störa honom med ett måttband! Istället tittade vi på hans officiella information på hans fotbollsklubb, Paris Saint-Germain. Deras hemsida säger att Messi är 1,7 meter lång, vilket också är 5 fot 7 tum.

Har Lionel Messi kämpat med tillväxtbrist

Ja, Lionel Messi, den argentinska fotbollsstjärnan, kämpade med en brist på tillväxthormon när han var yngre. Detta tillstånd påverkade hans fysiska utveckling och resning. Som ett resultat krävde Messi medicinsk behandling, inklusive behandling med tillväxthormon, för att övervinna denna brist.

Trots att han stod inför denna utmaning, höll Messi ut och fortsatte med att bli en av de största fotbollsspelarna genom tiderna, och nådde anmärkningsvärda framgångar i sin karriär.

Relaterade inlägg: Regler För Fotboll

Hur Stor är en Fotbollsplan | Mått på en fotbollsplan

Höjdjämförelse av Messi med andra spelare

Lionel Messi är känd för sina exceptionella färdigheter och prestationer inom fotboll trots att han är kortare i växten jämfört med många andra professionella spelare. Här är en jämförelse av Messis längd med några andra anmärkningsvärda spelare:

Cristiano Ronaldo: Messi är cirka 170 centimeter lång, medan Cristiano Ronaldo, en annan fotbollslegend, är längre cirka 188 centimeter.

Zlatan Ibrahimović: Ibrahimović är känd för sin höga närvaro på planen, som står på cirka 6 fot 5 tum (195 centimeter), vilket gör honom betydligt längre än Messi.

Neymar Jr.: Neymar, Messis tidigare lagkamrat i FC Barcelona, är närmare Messi i höjd och står på cirka 5 fot 9 tum (175 centimeter).

Robert Lewandowski: Den polske anfallaren Robert Lewandowski är längre än Messi och står på ungefär 185 centimeter (6 fot 1 tum).

Messis Biografi

Lionel Messi, född den 24 juni 1987 i Rosario, Argentina, anses allmänt vara en av de största fotbolls (fotbolls)spelarna genom tiderna. Här är en kort biografi om Messi:

Början av tidiga liv och karriär:

Messi växte upp i ett blygsamt hushåll i Rosario, Argentina. Han visade exceptionell talang för fotboll från en ung ålder och gick med i den lokala klubben Newell’s Old Boys vid sex års ålder. Men vid 13 års ålder flyttade Messi till Spanien för att gå med i FC Barcelonas berömda ungdomsakademi, La Masia. Denna flytt föranleddes av klubbens erbjudande att betala för Messis medicinska behandling för en tillväxthormonbrist, ett tillstånd som påverkade hans fysiska utveckling.

Höger fram med FC Barcelona:

Messi tog sig snabbt upp i Barcelonas ungdomssystem och gjorde sin första-lagsdebut 2004 vid 17 års ålder. Under åren etablerade han sig som en central del av Barcelonas anfall, och visade upp extraordinära dribblingar, visioner och målsättningar. förmåga. Messi spelade en avgörande roll i Barcelonas oöverträffade framgångar under slutet av 2000-talet och början av 2010-talet, och hjälpte laget att vinna många inhemska och internationella troféer, inklusive flera UEFA Champions League-titlar och La Liga-mästerskap.

Enskilda utmärkelser och poster:

Under hela sin karriär har Messi samlat på sig ett svindlande antal individuella utmärkelser och utmärkelser. Han har vunnit FIFA Ballon d’Or-priset (nu The Best FIFA Men’s Player) ett rekord sju gånger, vilket cementerar sin status som en av de största spelarna genom tiderna. Messi har också satt många rekord, inklusive flest gjorda mål under ett kalenderår (91 mål 2012) och flest gjorda mål under en enda La Liga-säsong (50 mål 2011-2012).

Internationell karriär:

Även om Messis framgångar med Barcelona är obestridda, har hans internationella karriär med det argentinska landslaget varit föremål för granskning. Trots att de ledde Argentina till flera Copa America-finaler och 2014 års FIFA-VM-final, har Messi och landslaget fallit till korta i stora turneringar, ofta utsatta för kritik för sin oförmåga att säkra internationella troféer.

Senare karriär:

I augusti 2021, efter att ha tillbringat hela sin professionella karriär i Barcelona, gick Messi över till Paris Saint-Germain (PSG) på grund av ekonomiska begränsningar i Barcelona. Han fortsätter att tävla på högsta nivå med PSG, i syfte att lägga till sin redan lysande lista över prestationer inom fotboll.

Lionel Messis inflytande på sporten överträffar hans prestationer på fältet, eftersom han är beundrad över hela världen för sin ödmjukhet, idrottsmannaskap och filantropiska insatser. Han är fortfarande en ikonisk figur i fotbollsvärlden som inspirerar generationer av blivande spelare och fans.

Rulla till toppen

Utforska

Snabba Länkar